Usein kysyttyä

Mainostyöt J.Ijäs Oy

Käytämme teippauksissa laadukkaita materiaaleja. Tulostetut teipit laminoidaan, jolloin laminaatti suojaa fyysiseltä kulutukselta sekä auringon UV-säteiltä. Läpivärjätyissä teipeissä, materiaalista ja teipatusta pinnasta riippuen, ulkokesto 7v. →

Ikkunateippaukset: Teippimme kestävät ikkunoiden normaalin pesun ilman terävää lastaa.
Ajoneuvoteippaukset: Suosittelemme käsinpesua, mutta koneellinen pesu on myös mahdollista tietyin ehdoin. Saat meiltä pesuohjeet autoteippauksen yhteydessä.

Mainosteippausten hinta on monen tekijän summa, johon vaikuttaa teipattava pinta-ala, käytettävä materiaali sekä suunnitteluun käytetty aika, mikäli valmista aineistoa ei ole. Kerro meille toiveesi ja niin laskemme sinulle hinnan tapauskohtaisesti.

Peilikalvo peilaa voimakkaamman valon suuntaan. Mikäli ulkona on valoisampaa kuin sisällä, peilikalvo peilaa ulospäin. Jo huoneistossa on valoisampaa kuin ulkona kalvo peilaa sisäänpäin. Kun valon suunta muuttuu niin samalla muuttuu näkyvyyden suunta.

Ikkunateippaukset: Asentajamme pesevät teipattavat ikkunat, joten sinun ei tarvitse pestä niitä ennen asennusta.
Ajoneuvoteippaukset: Mahtavaa olisi, että auto tulisi meille teipattavaksi autopesun kautta mikäli se on kovin kurainen, mutta pesemme auton mikäli tämä ei ole mahdollista.

Palveluumme eivät kuulu auton lasien tummennukset.
Asennamme kuitenkin kiinteistökalvoja toimitilojen ikkunoihin (peilikalvot, auringonsuojakalvot ja turvakalvot).

Meidän palveluihimme eivät kuulu vaatteiden, peliasujen tai vastaavien tuotteiden painatus. Tekstiilipainatuksissa voit kääntyä meidän kanssa samoissa toimitiloissa olevan Sericopyn puoleen. Heidän yhteystietonsa löydät sivustolta sericopy.com