Mainostelineet

Mainostyöt J.Ijäs Oy

NÄY KATUKUVASSA JA MYYMÄLÄSSÄ

MAINOSTELINEET

Roll-up

Roll-up eli kannettava kuvateline on  helposti ja kevyesti mukana kuljetettava mainos messuille, tapahtumiin tai tuote-esittelyihin. Se on helppo käyttää ja nopea kasata. Yleisimmin käytettävä kuvakoko on 85 x 200 cm ja hintaan sisältyy runko, kuvavuota ja kuljetuslaukku.

Roll-uppeja on leveyksissä 850 mm, 1000 mm, 1200 mm ja  1450 mm.

Lisäksi roll-uppeihin on mahdollista saada valo, joka kiinnitetään pystytyskeppiin.

 

A-telineet

Kiinnitä liikepaikkasi ohikulkevien huomio perinteisellä a-telineellä.  Yleisimmät kokovaihtoehdot ovat 50 x 70 cm ja 70 x 100 cm.
A-telineen yläosan kaareen teippaamme tarvittaessa yrityksesi logon ja yhteystiedot.

Meiltä saat ostettua myös A-telineisiin sopivat muovitaskut.
Kysy myös muita kokoja!

Light Frame Travel -paketti

Etsitkö valaistua, suurta kuvapintaa, joka korostaa tehokkaasti tuotemerkkiäsi? Light Frame on täydellinen ratkaisu.

Light Frame on siirreltävissä oleva, valaistu alumiinikehys tulostetulla kuvapinnalla, jonka kokoamiseen tarvita lainkaan työkaluja.

Kuvapinnan koko 960 mm x 2500 mm

Pop Up Magnetic

Expolinc Pop Up Magnetic -kuvaseinä on helppo pystyttää hetkessä ilman apukäsiä. Kuvavuodat kiinnitetään kätevästi magneettitankoihin, jolloin saat  yhtenäisen seinäpinnan ilman ylimääräistä vaivaa.

Koko: 2749 x 2224 mm

Kuvavuodat tulostetaan kestävälle materiaalille, jossa on magneettinauhat reunoilla. Näin kuvavuota napsahtaa helposti paikoilleen seinärungon magneettilistoihin, mikä takaa vaivattoman asennuksen.

Lisävarusteena on saatavilla saatavilla LED-kohdevalaisimet sekä pyörillä varustettu kuljetuslaukku helpottamaan seinäkkeen kuljettamista.

Graphic Profile

Alumiiniseen Graphic Profileen voi ripustaa jopa 0,8 mm paksuja julisteita ja bannereita. Kuva kiinnitetään napsauttamalla, joten ruuveja tai liimaa ei tarvita. Profiili roikkuu suorassa ja näyttää samanlaiselta molemmin puolin.

Panel Base

Lattialla seisova kaksipuolinen esittelyjärjestelmä pitää kaikki 19 tai 26 mm paksuiset levyt tiukasti paikoillaan. Paneeli on helppo ja nopea asentaa, ja se pysyy vakaasti pystyssä ilman tarvetta porata reikiä.

Leveydet: 80 mm (2 kpl), 400 mm, 610 mm ja 1220 mm

4 Screen Classic

4 Screen Classic on kustannustehokas tapa saada viestisi näkymään. Se sopii erinomaisesti tapahtumiin ja suurempiin kampanjoihin, jolloin on tärkeää huomioida hinta sekä aika, jossa viesti saadaan esille.

Muotoilu on hillityn yksinkertainen ja sen saa pystyyn alle minuutissa. Painotettu takakeppi tekee 4 Screen Classic -telineestä ehdottoman vakaan.

Leveydet: 850 mm, 1000 mm, 1150 mm, 1450 mm
Korkeus 2160 mm

Flat Base & Magnet Frame

Magnet Frame on kaksipuoleinen kehys rullattaville, helposti kuljetettaville kuville. Kuva kiinnittyy tarkasti magneetteihin sekunneissa. Kehys on viimeistelty alumiininauhalla.

Koko: 610 x 1800 mm tai 400 x 1600 mm